Kom genieten

genieten in luxe sfeervol

Aarzel niet, wij denken met u mee. Onze annuleringsvoorwaarden zijn flexibel. Indien u door omstandigheden toch uw reservering moet annuleren dan is dit kosteloos mogelijk tot 1 dag voor aankomst. Ook is het mogelijk om de reservering te verschuiven naar een andere datum. 

Al onze arrangementen zijn te boeken vanaf 2 personen. Het is mogelijk om in een Premium Room tegen een meerprijs van € 20,00 per nacht te verblijven. Daarnaast is het ook mogelijk om uw verblijf te verlengen met een extra nacht voor € 60,00 per persoon inclusief ontbijt.

Hotel Mondragon tijdens de avond
Gastronomisch arrangement in Zeeland

Culinaire belevenis

Mondragon biedt het gastronomisch arrangement aan, speciaal voor de fijnproevers onder ons. Chef-kok Kees en zijn team verrassen u graag! Kom in restaurant Cristó genieten van al het goede dat Zeeland te bieden heeft van verse vis tot heerlijke regionale wijn, zorgvuldig geselecteerd door onze maître-sommelier Lianne.

Dit arrangement biedt:

 • Twee hotelovernachtingen inclusief een ontbijt in een clubroom.
 • Een een 5-gangen verrassingsdiner inclusief wijnarrangement.

 

Het arrangement is het gehele jaar te boeken met uitzondering van de erkende feestdagen. Vanaf € 210,00 tot €230,00 p.p. exclusief toeristenbelasting en parkeergelden (parkeergarage hotel of stad). Reserveren kunt u via: http://www.hoteliers.com/wlp1PEngine.php?ID=3275&pID=25298&lang=nl

Of per telefoon: 0111 23 00 00 of  per email: reserveringen@mondragon.nl

 

 

Cristó
een magische beleving

Koningin Emma Arrangement

In 1933 komen er drie nieuwe veerboten in de vaart, waarvan de Koningin Emma de eerste is.
Het zijn moderne dieselschepen met mooie accommodatie en een autodek.
Tot de opening van de Zeelandbrug in 1965 kon alleen met de veerboot naar Zierikzee. In de jaren vijftig groeide de vraag naar de veerdienst Zierikzee- Katscheveer gestaag en werd de veerboot Koning Emma verlengd.
In 1965 maakt de Koningin Emma de laatste afvaart tussen Kats en Zierikzee. Nu 55 jaar later is dit de basis van dit magische arrangement.

Dit arrangement biedt:

 • twee overnachtingen in een van onze twee luxe Loft Suites, inclusief roomservice ontbijt
 • op de eerste avond een viergangen verrassingsdiner in restaurant Cristó inclusief wijnarrangement op de eerste avond
 • op de tweede avond een zesgangen all -in diner in restaurant Katseveer (1 Michelinster) inclusief een glas champagne, borrelhapjes, amuse, wijnarrangement, tafelwater, koffie/thee met friandises op de tweede avond.
 • vervoer naar Katseveer in een luxe automobiel via een prachtige route over de Zeelandbrug, waar we u aan het einde van deze memorabele avond ook weer ophalen om vervolgens heerlijk weg te dromen in uw luxe suite

Dit arrangement staat in het teken van verrassing en beleving! De kosten van dit zeer exclusieve arrangement zijn € 540,00 per persoon Extra informatie: gehele jaar door te boeken, aankomst van maandag tot en met vrijdag m.u.v. feestdagen. Geschikt voor 2-4 personen per arrangement. Arrangement uitsluitend op aanvraag en telefonisch of per email te reserveren: +31 (0)111 23 00 00 of  per email: reserveringen@mondragon.nl 

Loft Suite view
Geniet van de Zeeuwse geschiedenis

Historisch Arrangement

Zierikzee, de stad waarin Mondragon gevestigd is, heeft een enorm rijke geschiedenis. Van de V.O.C. tot de Watersnoodramp van 1953 en van de ridders tot de Tweede wereldoorlog, in Zierikzee komt u het allemaal tegen.

Wanneer u besluit om dit arrangement te boeken verveelt u zich geen moment gedurende uw verblijf in Zierikzee. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Watersnoodmuseum en beklim de eeuwenoude toren ‘’De Sint-Lievensmonstertoren’’ of beter kent als ‘’De Dikke Toren’’.

Dit arrangement biedt:

 • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt in een Club Room.
 • Een routekaart voor een historische stadswandeling door Zierikzee.
 • Een 3-gangen menu op dag van aankomst (maandag en dinsdag in ’t Gouden Elfje).
 • Een bezoek aan het Watersnood Museum in Ouwerkerk (let op: maandag gesloten).
 • Een dag een fiets.
 • Entree Stadhuismuseum in Zierikzee (let op: maandag gesloten).

Dit arrangement boeken in een Premium Room is  mogelijk tegen een meerprijs van € 20,00 per nacht

Vanaf € 195,00 p.p. exclusief toeristenbelasting en parkeergelden (parkeergarage hotel of stad). Aankomst maandag t/m zaterdag met uitzondering van de maanden juli-augustus en de erkende feestdagen. Reserveren kunt u via: http://www.hoteliers.com/wlp1PEngine.php?ID=3275&pID=25299&lang=nl

Of per telefoon: 0111 23 00 00 of  Email: reserveringen@mondragon.nl

't Gouden Elfje
Sportief 3- Daags Golf Arrangement

Sportief genieten

Bent u een groot fan van de golfsport? En houdt u van ontspannen een balletje slaan op een mooie golfbaan? Dan bieden wij u een compleet verzorgd golfarrangement aan waarbij u speelt op een van de mooiste golfbanen in Zeeland: Golfclub Grevelingenhout. Op nog geen 15 minuten rijden, gelegen aan het Grevelingenmeer, beschikt de golfclub over de beste faciliteiten die bijdragen aan en optimale 18-holes ronde golf.

Dit arrangement biedt:

 • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt in een Club Room.
 • Een 4 gangen menu in restaurant Cristó op dag van aankomst, inclusief wijnarrangement geselecteerd door onze Maître-Sommelier Lianne Willemse.
 • 18 holes golf greenfee golfclub Grevelingenhout.

Het is mogelijk dit arrangement te reserveren in een Premium Room tegen een meerprijs van € 20,00 per nacht.

Vanaf € 240 p.p. exclusief toeristenbelasting en parkeergelden (parkeergarage hotel of stad) aankomst dagelijks met uitzondering van de erkende feestdagen.

 

Reserveren kunt u via: http://www.hoteliers.com/wlp1PEngine.php?ID=3275&pID=25301&lang=nl

Of per telefoon: 0111 23 00 00 of email: reserveringen@mondragon.nl

Brug Zuidhavenpoort
Heerlijk samen de feestdagen vieren bij Mondragon!

Feestdagen Arrangement

Heerlijk drie dagen genieten van de natuur die Schouwen-Duiveland te bieden heeft. Zo heeft u de mogelijkheid om uw dagen in de stad, het bos of aan het strand te spenderen, of alles natuurlijk! Met het Feestdagen Arrangement hoeft u nergens aan te denken en wordt u volledig ontzorgd.

Dit arrangement biedt:

 • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt in een Club Room
 • gedurende uw hele verblijf een fiets ter beschikking
 • Een 4-gangenmenu in restaurant Cristó inclusief wijnarrangement op dag van aankomst

 

 • Pasen: aankomst op 2 april, 3 april of 4 april
 • Hemelvaart: aankomst op 13 mei, 14 mei of 15 mei
 • Pinksteren: aankomst op 21 mei, 22 mei of 23 mei

 

Het is mogelijk dit arrangement te reserveren in een Premium Room tegen een meerprijs van € 20,00 per nacht. Daarnaast is het ook mogelijk om uw verblijf te verlengen met een extra nacht voor € 60,00 per persoon inclusief ontbijt.

De totale prijs van het standaard arrangement is € 240,00 p.p. exclusief toeristenbelasting en parkeergelden (parkeergarage hotel of stad).

 

Reserveren kunt u via:

Telefoon: 0111 23 00 00 of  per email: reserveringen@mondragon.nl

.
Kom helemaal tot rust met het Mondragon Relax Arrangement

Relax moment

Wanneer u helemaal tot rust wilt komen is het Relax Arrangement van Mondragon hét perfecte arrangement voor u. Dit ervaart u direct al bij aankomst, wanneer we u warm welkom heten en u ontvangen wordt met een kopje thee of koffie en de beroemde “koek van Kees” in stadscafé ’t Gouden Elfje.
Daarnaast geniet u van een heerlijke Wellness reis in de nabijgelegen Skinn Manager. Uiteraard hoort bij het Relax Arrangement ook een 4-gangen verrassingsmenu inclusief wijnarrangement in restaurant Cristó.

Dit arrangement biedt:

 • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt in een Club Room.
 • Gebruik van badjas en slippers.
 • Een 3-gangen diner in restaurant Cristó op dag van aankomst.
 • Wellnessreis van 60 minuten bij “Skinnmanager ”op 100 m.
 • Ontvangst met koffie of thee met “Koek van Kees”.
 • Uitgebreid ontbijt.
 • Een Lazy-check out.

Het is mogelijk dit arrangement te reserveren in een Premium Room tegen een meerprijs van € 20,00 per nacht.

Vanaf € 270,00  p.p. exclusief toeristenbelasting en parkeergelden (parkeergarage hotel of stad) aankomst op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag met uitzondering van de maanden juli-augustus en de erkende feestdagen.

Reserveren kunt u via: http://www.hoteliers.com/wlp1PEngine.php?ID=3275&pID=25300&lang=nl

Of per telefoon: 0111 23 00 00 of  per email: reserveringen@mondragon.nl