Culinair genieten

Food & Drinks culinair

Mondragon beschikt over een restaurant en stadscafé waar u zich te goed kunt doen aan gerechten van hoog culinair niveau, bereid door onze eigen chef. 

Menukaart Cristó
Cristó

Restaurant Cristó 

Cristó @ Home

Nederland heeft te maken met een Corona crisis. Bij Restaurant Cristó gaan we niet bij de pakken neer zitten en proberen we er het beste van te maken, uiteraard binnen de mogelijkheden die de coronamaatregelen toestaan.

Daarom starten we vanaf donderdag 19 maart met CRISTÓ @ HOME! 

Oftewel: maaltijden die je bij ons kan bestellen en die we thuis bezorgen, maar die nog wel zelf bereid dienen te worden. Geen kant-en-klare maaltijden dus, maar wél met de kwaliteit en smaken die je van ons gewend bent! Uiteraard wordt de volledig uitgewerkte bereidingswijze ook meegeleverd en uitgelegd in eenvoudige stappen. Als je dan toch verplicht thuis zit kan je in ieder geval lekker voor en met elkaar koken toch? Maak het gezellig! Wijntje erbij, de tafel mooi gedekt... ✨

Ook een perfecte oplossing voor wanneer je iets te vieren hebt en dat normaal gesproken met een etentje buiten de deur doet!

Hierbij wat huishoudelijke mededelingen voor wanneer je bij ons wilt bestellen voor warme maaltijden:

 • Bestellen kan 7 dagen per week!
 • Bestellen kan door te bellen naar 06-22126627 
 • Bestellingen dienen minstens 90 min van tevoren te worden doorgegeven. Dit kan tot uiterlijk 17:30 uur voor bezorging op dezelfde dag.
 • Bestellingen worden tussen 16:00 en 19:00 uur bezorgd.
 • Bezorgen in Zierikzee is gratis. Voor de rest van Schouwen-Duiveland rekenen we € 7,50 per bezorging.
 • Afhalen is ook mogelijk, dit kan vanaf 16:00 uur.
 • De minimale besteding is € 24,50 per bestelling.
 • Dieetwensen kan je uiteraard altijd aangeven, zodat we daar rekening mee kunnen houden.
 • Betalingen kunnen uitsluitend per PIN worden voldaan.
 • Enkel op zondag is het ook mogelijk om voor de lunch te bestellen. Lunch bestellingen dienen voor 11:00 uur te worden doorgegeven.
 • Bij bestelling boven de € 100,00 ontvang je van ons een gratis fles huiswijn. 

Liever een broodje? Vanaf 26 maart ook belegde broodjes te bestellen.

Afhalen of bezorgen in Zierikzee (kosteloos)

Menukaart Cristó@Home  

☎ 06-22126627

 

Restaurant Cristó

Wandelend over de Oude Haven vindt u, tegenover de Museumhaven, Restaurant Cristó. De gloed van het sfeervolle interieur verlicht de straat. U loopt via de rijtuiggroene deur naar binnen waar u verwelkomd wordt. Neem plaats aan een van de mooie tafels en laat de avond als een warme deken over u heen komen. U bent in goede handen. 

Natuurlijk komt u ook voor het hoge culinaire niveau dat de chef en zijn team elke avond opnieuw weer weten waar te maken. Als u uw klassiekers kent, zult u glimlachen om hun vertaling van Franse gerechten in de hedendaagse uitvoering. Maar geen zorgen, ook als u wat minder klassiek geschoold bent zult u genieten van de kaart en de gerechten.

Er is zelfs een grote kans dat de chef zelf even aan tafel komt om een toelichting te geven. 

Op de kaart maken we van tijd tot tijd korte uitstapjes naar de Baskische keuken. Dat zijn we verplicht aan Cristó, naamgever en geboren en getogen in deze gastronomische regio in Spanje. Laat u verrassen, voor we weer terugkeren naar ‘la douce France’. Op de wijnkaart komt u vooral mooie Europese wijnen tegen, ook tegen heel billijke prijzen. En we schuwen het niet om prachtig bijpassend bier – of een gin-tonic? – aan te bevelen. Er valt immers genoeg te genieten.

Openingstijden Restaurant Cristó;

Maandag          Gesloten
Dinsdag            Gesloten
Woensdag        18.00 - 21.30
Donderdag       18.00 - 21.30   
Vrijdag             12:00 - 14:00 / 18:00 - 21:30
Zaterdag         12:00 - 14:00 / 18:00 - 21:30
Zondag           12:00 - 21:30 

(0111) 218 038

Restaurant Cristó en Stadscafé 't Gouden Elfje zijn gesloten tot 6 april a.s i.v.m het Coronavirus

Reserveert u tijdig onze Mesa Llena, de familie lunch op eerste Paasdag. Het is een tafeltje vol, geserveerd in verschillende gangen. De kosten bedragen € 29,50 per persoon (exclusief consumpties), kinderen tot 12 jaar 50% korting. Ontvangst vanaf 12.00 uur.

Bij reserveringen voor gezelschappen van 7 of meer personen serveren wij ons wisselend Cristó maand menu of heeft u de keuze uit 4-,5- en eventueel 6 gangen verrassingsmenu. 

Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Mosselen
Mosselen
steak tartaar met aardappelkrokant, piccalily creme en eitje gegaard op 62,5 graden
Steak tartaar
parfait op basis van creme fraiche, saus van duindoorn, gebrande witte chocolade en kletskop
Parfait

Stadscafé ’t Gouden Elfje

Kom binnen bij ‘het elfje’. Ontworpen als deels winkel, deels café is het hier gezellig en goed toeven. U wipt binnen om ons beroemde eigen brood te kopen, een zoete lekkernij mee te nemen, of snel een coffee-to-go te halen. Maar u komt vooral naar ons om lekker verwend te worden met fantastische koffie en bijzondere theesoorten. Al dan niet met iets lekkers erbij.

 

 

En slaat de klok twaalf, dan blijft u toch gewoon lekker lunchen? We serveren dagelijks een warme lunchspecial, die met een verse salade en een drankje samen  voor een verantwoorde en vriendelijk geprijsde maaltijd zorgen. Bij vertrek trillen uw schouderbladen heel even. Zitten er nu vleugeltjes aan, denkt u? Nee, toch niet. 

 

Stadscafé ’t Gouden Elfje is dagelijks geopend van tien tot zes. Indien u wilt komen ontbijten vragen wij u om dat de dag ervoor telefonisch aan ons kenbaar te maken (max. 4 personen) 

(0111) 218 039 

Gouden Elfje
't Gouden Elfje
't Gouden Elfje
't Gouden Elfje
't Gouden Elfje
't Gouden Elfje
't Gouden Elfje
't Gouden Elfje
't Gouden Elfje
't Gouden Elfje
't Gouden Elfje
't Gouden Elfje
't Gouden Elfje