Culinair genieten

Food & Drinks culinair

Mondragon beschikt over een restaurant en stadscafé waar u zich te goed kunt doen aan gerechten van hoog culinair niveau, bereid door onze eigen chef. 

Menukaart Cristó
Cristó

Restaurant Cristó 

Restaurant Cristó

Wandelend over de Oude Haven vindt u, tegenover de Museumhaven, Restaurant Cristó. De gloed van het sfeervolle interieur verlicht de straat. U loopt via de rijtuiggroene deur naar binnen waar u verwelkomd wordt. Neem plaats aan een van de mooie tafels en laat de avond als een warme deken over u heen komen. U bent in goede handen. 

Natuurlijk komt u ook voor het hoge culinaire niveau dat de chef en zijn team elke avond opnieuw weer weten waar te maken. Als u uw klassiekers kent, zult u glimlachen om hun vertaling van Franse gerechten in de hedendaagse uitvoering. Maar geen zorgen, ook als u wat minder klassiek geschoold bent zult u genieten van de kaart en de gerechten.

Er is zelfs een grote kans dat de chef zelf even aan tafel komt om een toelichting te geven. 

Op de kaart maken we van tijd tot tijd korte uitstapjes naar de Baskische keuken. Dat zijn we verplicht aan Cristó, naamgever en geboren en getogen in deze gastronomische regio in Spanje. Laat u verrassen, voor we weer terugkeren naar ‘la douce France’. Op de wijnkaart komt u vooral mooie Europese wijnen tegen, ook tegen heel billijke prijzen. En we schuwen het niet om prachtig bijpassend bier – of een gin-tonic? – aan te bevelen. Er valt immers genoeg te genieten.

Openingstijden Restaurant Cristó;

Maandag    17.30 - 21.30  
Dinsdag      17.30 - 21.30     
Woensdag  17.30 - 21.30
Donderdag 17.30 - 21.30    
Vrijdag        12.00 - 14:00 / 17:30 - 21:30
Zaterdag     12:00 - 14:00 / 17:30 - 21:30
Zondag       12:00 - 21:30 

(0111) 218 038

Restaurant Cristó en Stadscafé 't Gouden Elfje zijn geopend voor hotelgasten! Vanaf 1 juni heten we u ook als gast weer hartelijk welkom, i.v.m beperkt aantal couverts vragen we u op tijd te reserveren. Wij serveren menu's vanaf 3- gangen uit te breiden tot 7 - gangen menu. U vindt onze menu's op de website, deze wisselen maandelijks.

Thuis genieten

Cristó@Home

Bestellen kan van woensdag tot en met zondag. Bestellingen voor The Ultimate Cristó Quarantaine box kunnen tot 17.00 uur doorgegeven worden. De bestellingen kunnen tot 18.00 uur worden afgehaald. De broodjes kunnen tot 13.00 uur besteld worden en tot 14.00 uur worden afgehaald. Tot 1 juni worden de broodjes kosteloos bezorgd in Zierikzee. Vanaf 1 juni kunnen alle broodjes ook als ""Take Away" worden meegenomen. Heerlijk voor thuis of op je werkplek.

Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Mosselen
Mosselen
steak tartaar met aardappelkrokant, piccalily creme en eitje gegaard op 62,5 graden
Steak tartaar
parfait op basis van creme fraiche, saus van duindoorn, gebrande witte chocolade en kletskop
Parfait
Restaurant Cristó Food
Cristó Food
Restaurant Cristó Food
Cristó Food
Restaurant Cristó Food
Cristó Food
Restaurant Cristó Food
Cristó Food

Stadscafé ’t Gouden Elfje

Kom binnen bij ‘het elfje’. Ontworpen als deels winkel, deels café is het hier gezellig en goed toeven. U wipt binnen om ons beroemde eigen brood te kopen, een zoete lekkernij mee te nemen, of snel een coffee-to-go te halen. Maar u komt vooral naar ons om lekker verwend te worden met fantastische koffie en bijzondere theesoorten. Al dan niet met iets lekkers erbij.

 

 

En slaat de klok twaalf, dan blijft u toch gewoon lekker lunchen? We serveren dagelijks een warme lunchspecial, die met een verse salade en een drankje samen  voor een verantwoorde en vriendelijk geprijsde maaltijd zorgen. Bij vertrek trillen uw schouderbladen heel even. Zitten er nu vleugeltjes aan, denkt u? Nee, toch niet. 

 

Stadscafé ’t Gouden Elfje is dagelijks geopend van tien tot zes. Indien u wilt komen ontbijten vragen wij u om dat de dag ervoor telefonisch aan ons kenbaar te maken (max. 4 personen) 

(0111) 218 039 

Gouden Elfje
't Gouden Elfje
't Gouden Elfje
't Gouden Elfje
't Gouden Elfje
't Gouden Elfje
't Gouden Elfje
't Gouden Elfje
't Gouden Elfje
't Gouden Elfje
't Gouden Elfje
't Gouden Elfje
't Gouden Elfje
't Gouden Elfje
Gouden elfje