Culinair genieten

Food & Drinks culinair

Mondragon beschikt over een restaurant en een bistro waar u zich te goed kunt doen aan gerechten van hoog culinair niveau, bereid door onze eigen chef. 

Cristó

Restaurant Cristó 

Restaurant Cristó

Wandelend over de Oude Haven vindt u, tegenover de Museumhaven, Restaurant Cristó. De gloed van het sfeervolle interieur verlicht de straat. U loopt via de rijtuiggroene deur naar binnen waar u verwelkomd wordt. Neem plaats aan een van de mooie tafels en laat de avond als een warme deken over u heen komen. U bent in goede handen. 

Natuurlijk komt u ook voor het hoge culinaire niveau dat de chef en zijn team elke avond opnieuw weer weten waar te maken. Als u uw klassiekers kent, zult u glimlachen om hun vertaling van Franse gerechten in de hedendaagse uitvoering. Maar geen zorgen, ook als u wat minder klassiek geschoold bent zult u genieten van de kaart en de gerechten.

Er is zelfs een grote kans dat de chef zelf even aan tafel komt om een toelichting te geven. 

Op de kaart maken we van tijd tot tijd korte uitstapjes naar de Baskische keuken. Dat zijn we verplicht aan Cristó, naamgever en geboren en getogen in deze gastronomische regio in Spanje. Laat u verrassen, voor we weer terugkeren naar ‘la douce France’. Op de wijnkaart komt u vooral mooie Europese wijnen tegen, ook tegen heel billijke prijzen. En we schuwen het niet om prachtig bijpassend bier – of een gin-tonic? – aan te bevelen. Er valt immers genoeg te genieten.

Openingstijden Restaurant Cristó;

Maandag    gesloten
Dinsdag      gesloten  
Woensdag  18.00 - 21.00
Donderdag 18.00 - 21.00 
Vrijdag        18:00 - 21:00 
Zaterdag     18.00 - 21.00
Zondag       18.00 - 21.00 

(0111) 218 038

I.v.m beperkt aantal couverts vragen we u op tijd te reserveren. Vanaf 6 personen serveren we uitsluitend een menu.

Tot oktober werken wij met een verrassingsmenu!

Reserveren restaurant Cristó

Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Mosselen
Mosselen
steak tartaar met aardappelkrokant, piccalily creme en eitje gegaard op 62,5 graden
Steak tartaar
parfait op basis van creme fraiche, saus van duindoorn, gebrande witte chocolade en kletskop
Parfait
Restaurant Cristó Food
Cristó Food
Restaurant Cristó Food
Cristó Food
Restaurant Cristó Food
Cristó Food
Restaurant Cristó Food
Cristó Food

“Le Bistrôt”

Bienvenus, entrez messieurs-dames. Zo worden gasten begroet als zijn voet zetten in Le Bistrôt à l‘hotel Mondragon. Naast grote broer restaurant Cristó is deze Parijse bistro een stukje ‘vrai Paris’ in Zierikzee.

Van klassiekers als charcuterie en rillettes tot steak tartare en canard à l’orange, het is tout hier aanwezig. Maar ook een salade met geitenkaas en Iberio ham, een zacht gepeperde uiensoep en entrecote-frites

Op tafel strak wit linnen en fonkelend glaswerk. Op de kaart Franse topper aan betaalbare wijnen, veel ook per glas. Maar ook onze ‘coups de coeur’ van klassieke Bordeaux en wulpse Bourgognes.

Zachte muziek op de achtergrond, de bediening in lange witte sloven. Een pan mosselen doet wonderen voor de geur. De chefs op de achtergrond aan het werk, ’s avonds zorgt schemering buiten voor extra sfeer binnen.

 

Of u voor alleen een hoofdgerecht komt, voor een charcuterie-XXL, of voor het met € 29,50 vriendelijk geprijsde driegangen menu, vous êtes la bienvenue! Welkom in Le Bistrôt, welkom bij ons.

 

 

Le Bistrôt is geopend woensdag tot en met zondag voor de lunch van 12.00 tot 14.30 uur en voor het diner van woensdag tot en met zondag van 17.00 tot 21.00 uur.

Reserveren (m.n. voor het diner en in weekenden) is noodzakelijk, er zijn slechts 20 couverts beschikbaar

(0111) 218 039

Le BISTrôt MenuKAART

Reserveren Le Bistrôt

Le Bistrôt
Le Bistrôt
Le Bistrôt
Le Bistrôt
Le Bistrôt
Le Bistrôt
Le Bistrôt
Le Bistrôt
Le Bistrôt
Le Bistrôt
Le Bistrôt