Culinair genieten

Food & Drinks gastronomisch

Mondragon beschikt over een gastronomisch restaurant én een gezellige, intieme bistro waar u zich tegoed kunt doen aan heerlijke gerechten, bereid door onze chef en zijn internationale team. 

Cristó

Restaurant Cristó 

Wandelend over de Oude Haven vindt u, tegenover de Museumhaven, Restaurant Cristó. De gloed van het sfeervolle interieur verlicht de straat. U loopt via de rijtuiggroene deur naar binnen waar u verwelkomd wordt. Neem plaats aan een van de mooie tafels en laat de avond als een warme deken over u heen komen. U bent in goede handen. 

Natuurlijk komt u ook voor het hoge culinaire niveau dat de chef en zijn team elke avond opnieuw weer weten waar te maken. Als u uw klassiekers kent, zult u glimlachen om hun vertaling van Franse gerechten in de hedendaagse uitvoering. Maar geen zorgen, ook als u wat minder klassiek geschoold bent zult u genieten van de kaart en de gerechten.

Er is zelfs een grote kans dat de chef even aan tafel komt om een toelichting te geven. 

Op de kaart maken we van tijd tot tijd korte uitstapjes naar de Baskische keuken. Dat zijn we verplicht aan Cristó, naamgever en geboren en getogen in deze gastronomische regio in Spanje. Laat u verrassen, voor we weer terugkeren naar ‘la douce France’. Op de wijnkaart komt u vooral mooie Europese wijnen tegen, ook tegen heel billijke prijzen. En we schuwen het niet om prachtig bijpassend bier – of een gin-tonic? – aan te bevelen. Er valt immers genoeg te genieten.

Openingstijden

Wij serveren van woensdag tot en met zondag een vast, gastronomisch menu welk bestaat uit vijf of zeven gangen inclusief vijf pintxos en koffie of thee na. U kunt reserveren voor zes uur, half zeven of zeven uur.

Op zaterdag en zondag  is restaurant Cristó geopend voor de lunch vanaf twaalf uur. Tijdens de lunch serveren we een drie of vier gangen lunch inclusief drie resp. vier pintxos inclusief koffie of thee na.

In verband met het beperkt aantal beschikbare couverts vragen we u tijdig te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

Reserveer veilig en snel online via de button hieronder. Naturlijk kunt u ook altijd een bericht per mail sturen naar reserveren@cristo.nl. Voor de goede orde vermelden wij dat uw tafelreservering pas definitief is nadat wij u van ons een bevestiging heeft ontvangen. 

CRISTÓ MENUKAART 

Reserveren restaurant Cristó

Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Cristó
Chef Jeffrey Buijl
Cristó food
Cristó food
Restaurant Cristó Food
Cristó Food
Kreeft
Cristó Food
Cristó- anjou duif
Cristó Food

“Le Bistrôt”

"Bienvenus, entrez messieurs-dames!" Zo worden gasten begroet als zijn voet zetten in Le Bistrôt à l‘hotel Mondragon. Naast grote broer restaurant Cristó is deze Parijse bistro een stukje ‘vrai Paris’ in Zierikzee.

Op tafel strak wit linnen en fonkelend glaswerk. Op de kaart Franse toppers aan heerlijke wijnen, veel ook per glas. Maar ook onze ‘coups de coeur’ op de mantel, van klassieke Bordeaux tot wulpse Bourgognes.

Chansons op de achtergrond, de bediening in lange sloven. Een pan mosselen doet wonderen voor de geur. De chefs op de achtergrond aan het werk, ’s avonds zorgt schemering buiten voor extra sfeer binnen.

Openingstijden

Wij serveren van woensdag tot en met zondag een kleine maar authentiek Franse à la carte kaart. U kunt reserveren vanaf zes uur tot half negen.

In verband met het beperkt aantal beschikbare couverts vragen we u tijdig te reserveren.

 

Le BISTrôt MenuKAART

Reserveren Le Bistrôt

Le Bistrôt
Le Bistrôt
Le Bistrôt
Le Bistrôt
Le Bistrôt
Le Bistrôt
Le Bistrôt