Slapen bij Mondragon

Veilig & Vertrouwd

Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen is het gehele hotel aangepast op de nieuwe situatie. Wij volgen strikt de landelijke en de regionale maatregelen zowel voor u als onze eigen veiligheid.

 

Komt u ook kennismaken met hotel Mondragon in deze tijd van het jaar?

Dit najaar er toch weer even veilig en vertrouwd eruit? Even de boel de boel laten en tijd voor elkaar?                                    Twee dagen op pad en toch voldoende afwisseling in je restaurantkeuze? Bij Mondragon kan dat, juist nu!             

En wilt u overdag erop uit, maak dan een stevige stadswandeling door Zierikzee met een pitstop bij ons, of huur een (elektrische) fiets, neem een lunchmand mee met warme koffie, diverse heerlijkheden en indien nodig, een warme plaid. Romantisch, toch?

Zie onze arrangementen pagina voor een overzicht van alle mogelijkheden in en rondom Mondragon. Tot gauw!

Uw veiligheid is onze prioriteit

Hotel Mondragon stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen is ons hotel volledig aangepast op de nieuwe situatie. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen voor een onbezorgd en veilig verblijf. vanaf 25 september hanteren we de volgende maatregel. Een Corona toegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar. Dat geldt alleen binnen, met en zonder vast zitplaats. We controleren op het moment van inchecken in het hotel middels de Corona app of de papieren QR versie. Hoe werkt de controle? bij een groen scherm worden de gasten toegelaten in de restaurants, bij een rood scherm mag u wel het hotel bezoeken echter geen gebruik maken van de restaurants. Toiletgebruik is enkel mogelijk met een geldige controle van de Corona app.

Wat doen we in Mondragon om de veiligheid van onze gasten te waarborgen?

 • Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.
 • Wij scannen alle gasten op de QR code.
 • Alle medewerkers zijn voorzien van informatie over Covid-19 en managementinstructies.
 • Verbeterde protocollen voor reiniging en hygiëne.
 • Regelmatig desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
 • Wij bieden gasten onze gasten desinfecterende dispenser in openbare ruimtes aan.
 • Naleving van de procedures voor het omgaan met collega's die ziek zijn.

Maatregelen in onze restaurants: (op dit moment zijn zowel restaurant Cristó als Le Bistrôt op maandag en dinsdag gesloten)

 • Gelieve te wachten op de aangegeven plek tot onze host u uw tafel wijst.
 • Gebruik voordat u het restaurant betreedt een desinfecterende gel of was uw handen met water en zeep.
 • De Safety host kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid en/of griepklachten
 • Betaal bij voorkeur contactloos (pin of mobiel)                                                                                                       

FAQ

Mogen hotels open zijn?  Ja, volgens de richtlijnen van de overheid is het toegestaan om hotels geopend te hebben.

Is het bezoeken van een hotel veilig? Hotel Mondragon werkt conform de richtlijnen van het RIVM, we hebben er alles aan gedaan om de risico’s tot een minimum te beperken. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.

Kan ik nog steeds gebruikmaken van het ontbijt in het hotel? Jauiteraard kunt u bij ons ontbijten. Wij bieden u een ontbijtbuffet aan en werken tijden het ontbijt met tijdsblokken om uw en onze veiligheid in acht te nemen. Het ontbijt is ook mogelijk op uw hotelkamer.

Ik ben verkouden of hoest, wat te doen? Wij vragen u beleefd, doch dringend, om uit veiligheidsoverwegingen op uw kamer te blijven en op de eerstvolgende ochtend uit te checken.
 

Annuleringsvoorwaarden:

(Nieuwe) boekingen kunnen tot 7 dagen voor aankomst kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd* (gasten die via een reisbureau, online boekingsplatform of andere derde partijen hebben geboekt, vragen we om rechtstreeks contact op te nemen via het geboekte kanaal).
Eventuele wijzigingen in bestaande boekingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en eventuele tariefverschillen.