Slapen bij Mondragon

Veilig & Vertrouwd

Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen is het gehele hotel aangepast op de nieuwe situatie. Wij volgen strikt de landelijke en de regionale maatregelen zowel voor u als onze eigen veiligheid.

 

Komt u ook kennismaken met "Le Bistrôt"?

Deze weken toch weer even veilig en vertrouwd eruit? Even de boel de boel laten en tijd voor elkaar?                                    Twee dagen op pad en toch voldoende afwisseling in je restaurantkeuze? Bij Mondragon kan dat, juist nu!                             

Kalf, koolrabi en gepofte knoflook. Tarbot, ossenworst en gambasaus. Perzik, vanille en amandel.                                        Dat zijn de komende weken de smaakmakers in ons gastronomische restaurant Cristó. Bekend en geliefd.

Maar er kan nu ook meer bij Mondragon. We hebben nu ook een tweede restaurant geopend, Le Bistrôt.                              In een ontspannen sfeer proeft u Parijse gerechten, bekende klassiekers maar ook leuke vondsten van onze chef.

Zo kunt u in Zierikzee heerlijk twee of drie dagen ontspannen, met voldoende – ook culinaire – afwisseling.                         Bezoek Skinn Manager voor die lang gewenste beauty-behandeling, Het Stadhuismuseum voor de Mondragon tentoonstelling.

Wij hebben voor u het kennismakingsarrangement met Le Bistrôt ontwikkeld wat nu online boekbaar is. U verblijft al voor € 99 per persoon een nacht bij ons en dineert als een ware Parisien(ne) in ons nieuwe restaurant

En voor hen die graag er echt even uitwillen en een drie daags verblijf willen, is restaurant Cristó in combinatie met Le Bistrôt pure verwennerij: de ene avond gastronomisch topniveau en de andere avond een informeel diner in losse sfeer.

En wilt u overdag erop uit, maak dan een stevige stadswandeling door Zierikzee met een pitstop bij ons, of huur een (elektrische) fiets, neem een lunchmand mee met warme koffie, diverse heerlijkheden en indien nodig, een warme plaid. Romantisch, toch?

Zie onze arrangementen pagina voor een overzicht van alle mogelijkheden in en rondom Mondragon. Tot gauw!

 

1,5 meter samenleving

Een begrip waar tot voor kort nog nooit iemand van had gehoord, maar nu onderdeel is van ons dagelijkse leven. Hotel Mondragon stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen is ons hotel volledig aangepast op de nieuwe situatie. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen voor een onbezorgd en veilig verblijf.

Wat doen we in Mondragon om de veiligheid van onze gasten te waarborgen?

 • Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.
 • Alle medewerkers zijn voorzien van informatie over Covid-19 en managementinstructies.
 • Verbeterde protocollen voor reiniging en hygiëne.
 • Regelmatig desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
 • Wij bieden gasten onze gasten desinfecterende dispenser in openbare ruimtes aan.
 • Naleving van de procedures voor het omgaan met collega's die ziek zijn.

Maatregelen in onze restaurants:

 • Gelieve te wachten op de aangegeven plek tot onze host u uw tafel wijst.
 • Gebruik voordat u het restaurant betreedt een desinfecterende gel of was uw handen met water en zeep.
 • Houd 1,5 meter afstand, zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten.
 • Maximaal 4 personen uit 1 huishouden aan één tafel. Anders maximaal 2 personen per tafel.
 • Onze medewerkers dragen handschoenen uit hygiënisch oogpunt
 • De Safety host kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid en/of griepklachten
 • Betaal bij voorkeur contactloos (pin of mobiel)
 • We bieden ook roomservice aan tijdens de openingstijden van restaurant Cristó  
                                                                                                          

FAQ

Mogen hotels open zijn?  Ja, volgens de richtlijnen van de overheid is het toegestaan om hotels geopend te hebben.

Mogen restaurants gevestigd in hotels open zijn? Ja, Eet en drinkgelegenheden in hotels mogen geopend zijn ten behoeve van hotelgasten. Dit is eveneens opgenomen in de noodverordeningen van de verschillende veiligheidsregio’s.

Is het bezoeken van een hotel veilig? Hotel Mondragon werkt conform de richtlijnen van het RIVM, we hebben er alles aan gedaan om de risico’s tot een minimum te beperken. 

Is het mogelijk om gerechten en drankjes van de kaart te bestellen op mijn hotelkamer? Ja, dat is mogelijk. Wij bieden roomservice aan, tegen een vergoeding van € 7,50 per bestelling.

Kan ik nog steeds gebruikmaken van het ontbijt in het hotel? Jauiteraard kunt u bij ons ontbijten. Wij bieden u een ontbijtbuffet aan en werken hierbij met shifts om de drukte te beperken. Het ontbijt is net als lunch en diner ook mogelijk op uw hotelkamer.

Ik ben verkouden of hoest, wat te doen? Wij vragen u beleefd, doch dringend, om uit veiligheidsoverwegingen op uw kamer te blijven en op de eerstvolgende ochtend uit te checken.
 

Annuleringsvoorwaarden:

(Nieuwe) boekingen kunnen tot 48 uur voor aankomst kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd* (gasten die via een reisbureau, online boekingsplatform of andere derde partijen hebben geboekt, vragen we om rechtstreeks contact op te nemen via het geboekte kanaal).
Eventuele wijzigingen in bestaande boekingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en eventuele tariefverschillen