Kamers & suites

compleet & luxe sfeervol

Laat uzelf onderdompelen in luxe en waan uzelf in de Gouden Eeuw. Onze kamers & suites zijn speciaal voor u met zorg door Studio Bink samengesteld. Herbeleef oude tijden terwijl u geniet van alles wat Mondragon u te bieden heeft. Ontspan onder het genot van één van onze heerlijke Europese wijnen of bieren of breng een bezoek aan de Heerenkamer.

 

Kamers
Premium
Premium
Premium
Premium
Premium
Premium
Premium
Premium
Club
Club
Club
Club
Club
Club
Club Terrace
Club Terrace
Club Terrace
Club Terrace
Club Garden
Club Garden
Club Garden
Club Garden

De 38 hotelkamers hebben een viertal kleurschema's meegekregen, waarbij elk thema haar eigen windstreek en positie ten opzichte van de zon reflecteert. Zo profiteren de Gold & Blue Rooms van het noorderlicht, de Renaissance Green Rooms begroeten de opgaande zon in het oosten, de Metropolitan Silver Rooms brengen zuidelijke kalmte op het middaguur en de Rembrandt Red Rooms zwaaien de zon 's avonds uit bij het ondergaan in het westen. Elke kamer draagt zo bij aan een aangenaam en zeer comfortabel verblijf, zelfs als de Zeeuwse zon een dagje verstek laat gaan.

De 3 hotelsuites zijn een hoofdstuk apart. De twee Schouwen en Duiveland Loft Suites (65 m2) kijken elk majestueus uit over de stad met zicht op het oude centrum. De Royal Mondragon Suite kent met 110m2 haar weerga niet in de omgeving. De master bedroom is ook een internationale VIP waardig. De tweede slaapkamer kan voor een ieders privacy afgeschermd worden van de ruime living. En voor eventueel meereizende kinderen is er een echte geheime slaapzolder aanwezig. De Mondragon suite kijkt uit op de historische Oude Haven. Hoe bijzonder wilt u het hebben? Alle suites zijn voorzien van eigen keukenfaciliteiten en luxe badkamers.

Kamers
bathroom schouwen suite
bathroom schouwen suite
Bedroom Schouwen Suite
bedroom schouwen suite
Living Room Schouwen Suite
living room schouwen suite