Mondragon, een plek waar jong en oud zich meteen thuis voelt.
Mondragon wordt een stijlvol viersterren hotel met de gemoedelijkheid van een luxe B&B. Het hotel wordt hoogwaardig afgewerkt en volledig gemoderniseerd, met behoud van de oorspronkelijke sfeer en ambiance.
naturelle kamer

Elke windrichting zijn eigen kleur

Alle kamers worden hoogwaardig afgewerkt en volledig gemoderniseerd, met behoud van de oorspronkelijke sfeer en ambiance. Het hotel krijgt een overwegend klassieke uitstraling, met een warme, chique inrichting, passend bij de historie en omgeving van Mondragon. Daarnaast krijgt elke ‘vleugel’ zijn eigen kleurthema, passend bij de betreffende windrichting.* 

Rode kamer
Rode kamer
Gele kamer
Gele kamer
Groene kamer
Groene kamer
Naturelle kamer
Naturelle kamer

De hotelkamers gericht op het noorden krijgen warme gele tinten, vermengd met accenten van lavendelblauw en helder wit. 

De kamers aan de oostkant (’s Heer Arendstraat) krijgen vriendelijke, zacht pastelgroene tinten, gemixt met accenten van warm hout en wit. 

De kamers die uitkijken op de stadstuin (zuiden), krijgen een naturel look & feel met elementen van levendige grijzen; de zomer zonnestralen doen de rest en in de winter geeft de verlichting rijkdom aan het lichte interieur. 

Aan de westkant (Paardenstraat) worden de kamers én Loft Suites uitgerust in warme rode en beige tinten en een donkere kersenhouten vloer, passend bij de gloed van de ondergaande Zeeuwse zon.

*) De inrichting bevindt zich nog in de conceptfase. Mogelijk dat het uiteindelijke ontwerp op onderdelen afwijkt van de vermelde beschrijving en getoonde sfeerbeelden.

plattegronden

Kamertypes

Het nieuwe Mondragon telt 38 kamers en suites in uiteenlopende prijscategorieën: classic, superior en deluxe. Daarnaast komen er twee loft suites en het kroonstuk, de zeer exclusieve Mondragon suite. 

Bezoek de concept-store!
Bent u ook zo benieuwd hoe het zal zijn om straks te slapen in het nieuwe Mondragon? Breng dan een bezoek aan onze concept-store, waar een Mondragon-hotelkamer op ware grootte is gebouwd. Hier kunt u nu alvast sfeer proeven en 'proefslapen'.

Adres:
Oude Haven 15, Zierikzee

Openingstijden:
De concept-store is alleen op afspraak geopend. U kunt voor het maken van een afspraak contact opnemen met Govert Janzen: E gjanzen@mondragon.nl of T 06-22982608.