16 juni

Mondragon Talentendag

Op 13 juni 2019 heeft Mondragon haar eerste talentendag gehad. Dankzij een goede opkomst en veel gezelligheid was het een zeer geslaagde talentendag en zijn de sollicitatiegesprekken naar aanleiding van deze talentendag in volle gang.

Het programma

De sessies begonnen met een korte kennismaking en daarop volgde een presentatie van Govert Janzen en Nanda Willemse over het nieuwste hotel in Zierikzee, Mondragon.  In deze presentatie werd over de faciliteiten van Mondragon zoals restaurant Cristó en stadscafé ’t Gouden Elfje verteld. Ook werd uitgelegd wat voor soort functies er in het hotel nog moeten worden vervuld.  Nadat de presentie was afgelopen mochten de talenten een vragenlijst invullen over zichzelf. Nadat de talenten hiermee klaar waren was er een korte presentatie ronde waar ieder talent zich kort kon presenteren.

 

De toekomstige talenten van Mondragón

In totaal kwamen op de eerste talentendag 17 talenten naar de talentendag van Mondragon. Er was een groot verschil in leeftijd wat de talentendag nog leuker maakte. De jongste persoon was 14 jaar en de hoogste leeftijd was 61 jaar oud.

 

De volgende talentendag

Ben jij ook nieuwsgierig geworden en lijkt het jou ook leuk om deel te nemen aan een talenten dag? Schrijf je dan nu in voor de volgende talentendag!

https://www.facebook.com/events/1253954534781746/

 

De eerstvolgende talentendag is op 12 september. De locatie van de talentendag is in Zierikzee op Oude Haven 15.

We zien jullie graag tegemoet op de volgende talentendag!